Philips lanceert Precision merk voor gaming peripherals in de VS

25 reacties

Op onze site bespreken we al wel eens wat producten van Philips. Vaak gaat het daarbij om een monitor, een nieuwe televisie of zelfs wat slimme lampen voor in je huis, maar toetsenborden of muizen van Philips hebben we nog niet zien verschijnen. Het zou echter kunnen dat daar in de nabije toekomst verandering in gaat komen, want in de VS heeft het bedrijf zijn Precision-merk voor gaming peripherals gelanceerd. Om dit te realiseren is de onderneming een partnerschap aangegaan met 3B Tech, een verdeler uit de VS.

Het merk komt met enkele bedrade mechanische toetsenborden die gericht zijn op gaming en gebruik maken van custom mechanische switches en aanpasbare verlichting. Het vlaggenschip is de SPK8614 met blauwe switches van Philips, Ambiglow Chroma FX-verlichting en een actuatie van 2 mm. Het toetsenbord moet een prijskaartje van zo'n 40 usd krijgen.

Op het vlak van muizen wil Philips een breed spectrum aan opties bieden, maar er wordt nog geen melding gemaakt van specifieke exemplaren. Of de randapparatuur ook naar de Benelux komt is nog onduidelijk.

Bron: Anandtech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*