De Asus ZenBook Edition 30 kan nu gereserveerd worden - update

1 reactie

Asus wordt dit jaar 30 en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De fabrikant wil dit namelijk vieren met een luxueuze nieuwe laptop waar we het ook al over hadden tijdens Computex 2019 in mei. Het gaat om een parelwitte laptop die wordt afgewerkt met randen van roségoud en om hem in stijl te kunnen verplaatsen voorziet Asus meteen ook een draagtas van echt, handgemaakt wit leer.

Deze ZenBook beschikt over een 13-inch groot full hd-scherm voorzien van dunne randen, wat zorgt voor een screen-to-body ratio van 95%. Ook de ScreenPad 2.0 ontbreekt niet. Onder de motorkap vinden we een Intel Core-processor van de 8e generatie (Whiskey Lake-U), namelijk de Intel Core i7-8565U. De grafische rekenkracht wordt dan weer voorzien door Nvidia's GeForce MX250 en er is sprake van 16 GB aan werkgeheugen en één TB aan opslag in de vorm van een pcie-ssd. 

De laptop kan nu gereserveerd worden (hoewel het aantal winkels waarin dit kan voorlopig nog beperkt is) en wordt verwacht rond 13 september. In de VS staat er een prijskaartje van 1399,99 usd tegenover. Helaas - zo laat Asus ons weten - zal deze editie geheel niet verkrijgbaar zijn in de Benelux. 

Update 26-08-2019: Asus laat ons weten dat deze versie niet in Nederland of België verkrijbaar zal zijn.

Bron: Asus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*