Renders tonen Development Kit van de PS5?

19 reacties

Het is duidelijk dat de volgende generatie van consoles binnenkort zal arriveren, want de afgelopen maanden kregen we geregeld informatie te horen over de specificaties van de volgende Xbox en PlayStation. Vorige week kwamen onze collega's van LetsGoDigital een patent tegen van Sony en dit document beschreef een apparaat dat hoogstwaarschijnlijk de PS5 of de Development Kit daarvan is.

Aan de hand van deze patentschetsen maakte LetsGoDigital enkele renders die ons een idee kunnen geven van het design van de console. Daar kwam natuurlijk een hoop reactie op en één van de meest opvallende commentaren kwam van game ontwikkelaar Matthew Stott (van Codemasters). Deze man tweette namelijk dat het om de PS5 Dev Kit zou gaan. Als ontwikkelaar is hij natuurlijk één van de weinige mensen op de wereld die deze Development Kit kan hebben gezien. Vreemd genoeg werd de tweet en zijn account enkele uren later verwijderd.

Natuurlijk biedt dit nog geen zekerheid over het uiteindelijke design van de PS5, want in het verleden weken Development Kits vaak sterk af van wat de uiteindelijke console voor consumenten zou worden.

Bron: Letsgodigital

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*