Microsoft verstuurt uitnodigingen voor Surface-evenement op 2 oktober in New York

3 reacties

Microsoft heeft uitnodigingen verstuurd voor een Surface-evenement dat op 2 oktober plaats zal vinden in New York. Het is gebruikelijk dat het bedrijf bij dergelijke evenementen nieuwe hardware aankondigt, zodat het hier zomaar eens zou kunnen gaan om een apparaat met twee schermen.

De uitnodiging die opduikt bij The Verge meldt de datum en de locatie en is voorzien van een afbeelding die bestaat uit lijnen. Deze afbeelding duidt waarschijnlijk op het product dat aangekondigd gaat worden, maar maakt in ieder geval niet duidelijk wat dit zal zijn.

The Verge vermoedt dat het om een Surface-apparaat met twee schermen gaat en heeft afgelopen juni reeds informatie daarover naar buiten gebracht. Het apparaat moet de codenaam Centaurus dragen, zou intern al getoond zijn aan medewerkers en draaien op een light versie van Windows 10, die intern als Windows Lite door het leven gaat.

Naast een nieuw apparaat wordt ook verwacht dat bestaande Surface-tablets en -laptops een update gaan krijgen. De Surface GO, inmiddels ruim een jaar oud, en de Surface Book lijken de belangrijkste kandidaten hiervoor.

Bron: The Verge

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*