Gerucht: nieuwe Surface Pro 7 krijgt naast USB-C ook standaard LTE

16 reacties

Microsoft heeft gisteren officieel het Surface Event in New York aangekondigd. Op twee oktober zullen we nieuwe producten van het bedrijf leren kennen. Natuurlijk zullen we te horen krijgen over de nieuwe Surface Pro, waar we inmiddels al een hoop over gehoord hebben.

Nieuw is het gerucht over dat élke Surface Pro 7 van lte gebruik zal kunnen maken. Bestaande modellen hebben alleen de mogelijkheid om dit toe te voegen. Daarnaast zou de Pro 7 een iets dunnere schermrand krijgen en zou hij iets dunner zijn dan zijn voorganger. Welke hardware er exact aanwezig gaat zijn, is nog niet officieel bekend. Wel gaat het gerucht dat je kunt kiezen tussen varianten met een Intel Core-cpu van de tiende generatie en versies met een ARM-soc. Er zou namelijk naast de Intel Core-versies ook een model komen met een Snapdragon 8cx van Qualcomm. Verder schijnt het dat er nieuwe type cover-toetsenborden komen met op zijn minst andere kleuren. Verder is het nog onbekend of daar nog iets anders aan verbeterd is. En er zou eindelijk een usb type-c-poort op zitten, die de displayport mini-aansluiting zou vervangen. Helaas is Thunderbolt 3 geen onderdeel van het gerucht.

Een ander nieuw product dat Microsoft vrijwel zeker gaat aankondigen is de Surface Laptop 3, die ook een Intel Core-processor van de tiende generatie zal gebruiken. AMD-processors lijken volgens WindowsArea's bron van tafel te zijn in dit product. Volgens eerdere geruchten liepen er namelijk ook onderhandelingen met dat bedrijf. Verder zou deze laptop slechts een usb-c- en usb-a-connector hebben, en de Surface Connect-verbinding zou weggelaten zijn. De theorie is daarom dat dit product wél Thunderbolt 3 zal kunnen gebruiken, omdat het apparaat genoeg stroom nodig heeft om op te laden. De buitenkant zou weinig veranderd zijn, maar er zou er een rosé-gouden variant komen die overal ter wereld beschikbaar zal komen. Voorheen was deze kleur alléén te koop in China. Helaas is onduidelijk of de Laptop ook standaard lte gaat hebben.

Ook de Surface Book zou een derde versie krijgen. Hij zou een nieuwere cpu en grafische kaart krijgen, maar meer details ontbreken. Ook Centaurus zou onthuld kunnen worden, maar ook dat blijft nog speculeren.

Bronnen: Notebookcheck, WindowsArea

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*