Apple lanceert Apple Arcade en Apple TV+ voor € 4,99 per maand

5 reacties

Apple heeft vanavond in zijn keynote aangegeven dat het game-abonnement Apple Arcade op 19 september gelanceerd wordt, samen met iOS 13. Later, op 1 november, komt Apple TV+ uit met eigen tv-series en video-content. Beide abonnementen gaat € 4,99 per maand kosten voor het hele gezin.

Honderd games met Apple Arcade

Tijdens de presentatie werd een voorproefje gegeven van de games die met Apple Arcade lanceren op 19 september, waaronder Frogger van Konami en een game van Capcom. In totaal gaat het om ruim honderd titels, vermoedelijk allemaal exclusief voor de abonnementsdienst. Het gaat € 4,99 per maand kosten voor het hele gezin. De eerste maand is gratis op proef.

Apple TV+ vanaf 1 november

Apple TV+ gaat eveneens € 4,99 per maand kosten voor het hele gezin, maar wie een nieuwe iPod, iPhone, iPad, Mac of Apple TV koopt krijgt een jaar gratis. Op 1 november start de dienst met negen shows, waaronder The Morning Show, For all mankind en Dickinson. Apple zegt elke maand nieuwe shows toe te zullen voegen, waarvan er inmiddels vijf bekend zijn.

iOS 13 en watchOS 6 op 19 september

Naast de twee abonnementen maakte het bedrijf ook bekend wanneer de updates voor de besturingssystemen uitkomen. Het nieuwe watchOS 6 komt op 19 september uit voor de Apple Watch Series 3 en later. Op diezelfde datum volgt iOS 13 voor de iPhone 6s en later, maar er komen nog extra features met iOS 13.1 op 30 september. Dan komt ook iPadOS uit voor alle iPad Pro's, de iPad Air 2 en later, de iPad 5 en later en de iPad Mini 4 en later.


De 7e generatie iPad met iPadOS.

Bronnen: Apple, Apple TV+, Apple Arcade

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*