'Oppo werkt aan Reno Ace met 65W-snelladen en 90Hz-display'

1 reactie

Smartphonefabrikant Oppo lijkt flink door te willen pakken met zijn Reno-serie. Vlak na de introductie van de Reno2-serie (die uit is gebracht, maar naar het schijnt voorlopig alleen in Azië) is de geruchtenmolen in de ban van een nieuw toestel: de Reno Ace. Dit topmodel moet onder andere een nieuwe versie van de SuperVOOC-snellaadtechnologie met zich mee brengen die het vermogen naar liefst 65 Watt tilt.

De Reno Ace wordt in oktober op de markt gebracht, zo bevestigde Oppo tijdens het lanceringsevenement van de Reno2-smartphones. Naast de 65W-snellaadtechnologie, die dus nog sneller moet zijn dan wat de Galaxy Note 10-smartphones van Samsung (45W) en Oppo's eigen R17 Pro (50W) ondersteunen, zou de telefoon ook uitgerust zijn met een 90Hz-scherm. Ook daar hintte het Chinese bedrijf al eerder naar.

Verdere details zijn nog niet officieel bekend, maar bij de Chinese certificeringsdienst TENAA is een Oppo-model opgedoken dat zomaar eens de Reno Ace zou kunnen zijn. Het apparaat, genaamd Oppo PCKM70, heeft een 6,6-inch display zonder inkeping, een Snapdragon 855+-cpu, 12 GB aan geheugen en 256 GB opslag, een viervoudige cameraopstelling achterop (met 48 MP hoofdsensor) en 5g-ondersteuning.

In oktober zal de Reno Ace van Oppo dus officieel aangekondigd worden, maar het bedrijf kennende zullen verdere details voor die tijd al langzaamaan naar buiten druppelen.

Bron: Gizmo China

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*