Hardware Info 2020 Countdown 4 december: win een Oppo Reno2 Z

26 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Oppo Reno2 Z. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

4 december: win een Oppo Reno2 Z

De OPPO Reno2 Z is een stijlvolle krachtpatser op het gebied van smartphonefotografie. Het toestel beschikt over 4 achter camera’s met: 48MP ultraheldere hoofdcamera, 8MP groothoeklens, 2MP monolens en 2MP portretlens. Tel daar de baanbrekende en geavanceerde OPPO features Ultra Night Mode voor fotografie in het donker en de Ultra Steady video Mode voor shake-vrije video opnames bij op, en je bent altijd en overal verzekerd van loepzuivere en hoge kwailiteit content. Daarnaast heb je met de Reno2 Z de Ultra Wide Angle-modus tot je beschikking en schiet je met het bokeh effect met één klik professionele portretfoto’s. Doe mee & maak kans om zelf aan de slag te gaan met de OPPO Reno2 Z!

Voor meer informatie klik hier.

 

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Oppo Reno2 Z Black

Oppo Reno2 Z Black

  • Google Android 9.0
  • 128 GB
  • 6.5 inch
  • 2340x1080
  • 48 MPixel
  • WiFi 5 (802.11ac)
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*