Hardware Info 2020 Countdown 9 november: win een D-Link EXO AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router

15 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een D-Link EXO AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

9 november: win een D-Link EXO AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router

Profiteer van hogere WiFi‑snelheden met de nieuwste Wave 2‑technologie en houd uw Smart Home veilig met bekroonde McAfee‑beveiliging voor al uw apparaten, welke al is ingebouwd in deze router. Met drie draadloze banden en een hogere verwerkingscapaciteit, efficiënte MU‑MIMO‑technologie, aanpasbaar ouderlijk toezicht en compatibiliteit met voice assistents kan deze router Smart Homes met veel draadloze apparaten aan.

  • Tri-band Wireless AC3000
  • 802.11ac Wave 2 met MU-MIMO
  • McAfee Secure Home Platform™ & McAfee LiveSafe™
  • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
  • Mesh-ready Wi-Fi2
  • Gigabit WAN, 4 x Gigabit LAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0

Voor meer informatie klik hier.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
D-Link EXO AC3000 SmartMesh WiFi Router

D-Link EXO AC3000 SmartMesh WiFi Router

  • 802.11ac (Wi-Fi 5)
  • Tri-band
  • AC3000
  • Mesh-ondersteuning

169,80 €

6 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*