Hardware Info 2020 Countdown 10 november: win een Samsung Portable T5 1TB SSD

18 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Samsung Portable T5 1TB SSD. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

10 november: win een Samsung Portable T5 1TB SSD

Met de supersnelle portable SSD T5 heb je al je games, media en documenten supersnel geladen! Met het Samsung V-NAND-flashgeheugen en de USB 3.1 Gen 2-interface biedt de T5 een overdrachtssnelheid van 540 MB/sec*. Dat is 4,9x sneller dan externe HDD's.

De T5 is niet alleen sneller, maar ook veilig: De T5 heeft geen bewegende onderdelen en een robuuste metalen behuizing; een val van 2 meter* overleeft de T5 zonder schade. De optionele wachtwoordbescherming met AES 256-bit hardware-encryptie houdt je persoonlijke gegevens veilig.

Voor meer informatie klik hier.

Samsung Portable SSD T5 1TB

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Great Value Samsung Portable SSD T5 1TB

Samsung Portable SSD T5 1TB

  • 1000 GB
  • 540 MB/s
  • 540 MB/s
  • USB-C (10 Gbps)
  • USB-A en USB-C

145,84 €

10 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*