Gigabyte teaset Aorus-versie van RX 5700 XT

34 reacties

Een marketingmanager van Gigabyte heeft via Reddit het ontwerp van de RX 5700 XT Aorus onthuld. De Gaming OC-varianten bestaan al een tijdje, maar het topmodel moest nog komen.

Deze Aorus krijgt, net zoals de bestaande modellen, een koeler met drie fans. Verder is er nog veel onduidelijk, we hebben slechts twee afbeeldingen gekregen. De kaart lijkt in ieder geval even lang te zijn als de Gaming OC's. De dikte is ook nog niet bekend, maar de manager heeft verklapt dat hij 'tussen de 2,5 en 3 uitbreidingssloten dik zal zijn'. Zo op het ook lijkt hij eerder 2,5 sloten dik te zijn. Bovendien heeft deze kaart minimaal twee kleine rgb-strips aan de voorkant, wat er aan de bovenkant zit is nog onduidelijk. Wel word dankzij een render van de achterkant duidelijk dat hij een backplate en een bios-schakelaar heeft.

De kaart gaat aankomende week in massaproductie, uiterlijk begin volgende maand moet hij beschikbaar zijn voor een nog onbekende prijs. In ieder geval zal de prijs wat hoger zijn dan de prijs van de Gaming OC-modellen.

Bron: Gigabyte (via Reddit)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*