[Pro] Logitech brengt Zone Wireless Plus headset met USB-receiver op de markt

1 reactie

Logitech heeft de Zone Wireless Plus headset uitgebracht, die ten opzichte van de eerdere Zone Wireless wordt geleverd met een usb-receiver (Logitech Unifying Plus) waarmee je tot zes apparaten kunt koppelen. De headset is vooral gemaakt voor mensen die in een open kantooromgeving werken.

De headset maakt zoals gezegd gebruik van Unifying Plus: een usb-receiver, waarmee je eenvoudig je muis, toetsenbord, headset en nog drie andere apparaten kunt koppelen. Logitech stelt hiermee in te spelen op het feit dat laptops steeds vaker worden uitgebracht met weinig usb-poorten.

Dankzij Active Noise Cancellation moet de headset achtergrondgeluiden kunnen elimineren, zodat je niet gehinderd wordt door omgevingsgeluid op de werkplek. De Zone Wireless Plus gaat tot 15 uur mee en moet dankzij het zachte leren materiaal van de oorkussentjes en de met siliconen gevoerde hoofdband comfortabel aanvoelen. De maker claimt daarnaast een bereik tot 30 meter.

De headset maakt verder gebruik van Easy-Switch-technologie om verbinding te maken en te schakelen tussen smartphone en computer via bluetooth of via een bluetooth-dongle. Je kunt het apparaat bedienen met de downloadbare companion app Logi Tune. Van het activeren van de mute- of ANC-functies tot het aanpassen van het geluid via de equalizer en het leveren van firmware-upgrades.

De Logitech Zone Wireless Plus met bluetooth is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,99. De Logi Tune companion app is beschikbaar op iStore en Google Play store.

Bron: Logitech

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*