Canon breidt Megatank multifunctional productlijn uit met twee nieuwe modellen

6 reacties

Canon heeft bekendgemaakt dat zijn Megatank-productlijn wordt uitgebreid met twee nieuwe mfp-modellen die zijn uitgerust met adf en een navulbare inkttank. De Pixma G7050 kleuren 4-in-1 en Pixma GM4050 zwart-wit 3-in-1 zijn voorzien van een geheel nieuwe 35-vel adf (automatic document feeder) en een 2-voudige papierinvoer met capaciteit voor maximaal 350 vel normaal papier.

Beide printers worden geleverd met navulbare inkttanks, terwijl tevens wordt voorzien in wifi- en ethernet-connectiviteit. De G7050 is compatibel met Windows- en Mac-besturingssystemen en de GM4050 is compatibel met Windows. Beide printers zijn daarnaast compatibel met de Canon PRINT-app (iOS en Android).

De nieuwe modellen moeten weinig ruimte innemen op een bureau, terwijl het het kantelbare bedieningspaneel aan de voorzijde ervoor moet zorgen dat de informatie vanuit elke hoek goed zichtbaar is. De mfp’s voorzien verder in automatisch dubbelzijdig printen en een automatische uitschakelfunctie.

De Canon Pixma G7050 en Canon Pixma GM4050 zijn verkrijgbaar met een adviesprijs die respectievelijk € 429,- en € 329,- bedraagt.

Bron: Canon

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*