Denon presenteert DHT-S216 All-in-One-Soundbar met DTS

5 reacties

Denon brengt met de DHT-S216 zijn eerste all-in-one soundbar met dts :virtual x op de markt. De vlakke, aan de wand te monteren soundbar voorziet in twee geïntegreerde subwoofers, dolby digital-decodering en, zoals gezegd, de dts virtual:x 3d-audiotechnologie.

De DHT-S216 meet 6 inch in hoogte, waarbij zich binnenin twee 3-inch down-firing subwoofers, twee mid-range luidsprekers en twee 1-inch tweeters bevinden. De soundbar kan daarnaast worden uitgebreid met een externe actieve subwoofer dankzij de subwooferuitgang.

De geluidsbalk biedt tevens drie vooraf ingestelde eq-modi die geoptimaliseerd zijn voor films, muziek en een nachtmodus. Dankzij bluetooth kunnen muziek, podcasts en andere audiobronnen worden afgespeeld via je smartphone of tablet.

De DHT-S216 is compatibel met alle hd- en 4k-tv's en kan op je tv worden aangesloten via de meegeleverde hdmi-kabel of de optische ingang. Aangesloten op het hdmi/arc-kanaal (één in-/uitgang met arc), dat 4k/60 Hz en hdcp 2.2 ondersteunt, kan het systeem ook worden bediend via de afstandsbediening van je tv.

De nieuwe Denon zal vanaf januari 2020 beschikbaar zijn voor € 219,-.

Bron: Denon

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*