[Pro] OnLogic introduceert Mini pc lijn met AMD Ryzen Embedded processors

11 reacties

OnLogic, fabrikant van industriële en IoT computerhardware, is de samenwerking aangegaan met AMD om een reeks small form factor industriële computers die worden aangedreven door AMD Ryzen Embedded processors uit te brengen. Zowel de ultra-compacte fanless ML100G-40, als de actief gekoelde MC510-40 zijn nu beschikbaar voor pre-order.

De computers zijn bedoeld voor gebruik in productie, automatisering, transport, digitale media, medische, en andere IoT and Industry 4.0 toepassingen. Door de door de maker geclaimde volledig stille werking en verlaagde onderhoudsvereisten moeten beide apparaten ook geschikt zijn als vervanging van commerciële desktops of als client-computerinstallaties. De hardware van het bedrijf is ontworpen om schade door omgevingsfactoren, zoals stof en vuil in de lucht, schok en vibratie, en extreme temperaturen te kunnen weerstaan.

De ML100G-40 is een zeer klein, fanless systeem bedoeld voor installaties met beperkte ruimte en kan worden geconfigureerd met een AMD Ryzen Embedded R1505G of AMD Ryzen Embedded V1605B processor. Dit systeem gebruikt hetzelfde chassis als de fanless nuc-systeemlijn van OnLogic en is ontworpen met stilte en solid state als uitgangspunt. Het systeem heeft een passieve koeling, zonder benodigde ventilator en openingen in de behuizing en beschikt over twee lan-poorten en drie display-outputs en is configureerbaar met een keur aan geheugen- en opslagopties.

 

De actief gekoelde MC510-40 is geschikt voor aansturing van vier beeldschermen tegelijk en wordt aangedreven door de AMD Ryzen Embedded V1605B processor. Het systeem is bedoeld voor digital signage en workstation-toepassingen waarbij de extra bescherming tegen uitdagende omgevingen die geboden wordt door fanless oplossingen overbodig is.

 

OnLogics AMD-aangedreven mini pc's zijn nu beschikbaar voor verkoop en pre-order door een bezoek te brengen aan www.onlogic.com/nl-nl/computers/embedded/with-amd/.

Bron: OnLogic

« Vorig bericht Volgend bericht »
0