Mid-range Motorola One Hyper heeft 32 MP pop-up selfiecamera

3 reacties

Motorola heeft een nieuwe mid-range smartphone uit de doeken gedaan. De One Hyper biedt op papier indrukwekkende specificaties, zoals een 64-megapixel camera achterop en een selfiecamera van 32 mp die uit de behuizing schuift. 

De One Hyper heeft een batterij met een capaciteit van 4.000 mAh, die middels Hyper Charging met een vermogen van 45 Watt opgeladen kan worden. In de praktijk betekent dat volgens Motorola dat je de accu in een halfuur tijd weer driekwart vol kunt krijgen. Echter levert het bedrijf met de telefoon een lader van 'slechts' 27 W mee.

Die stroom kun je vervolgens weer gebruiken voor het grote 6,5-inch scherm. Het gaat om een ips-paneel dat Motorola zelf een 'Total Vision'-display noemt, vanwege de kleine schermranden en het ontbreken van een inkeping. De beeldverhouding bedraagt 19:9 en de resolutie van het scherm is 1.080 bij 2.340 pixels.

Zoals gezegd pronkt Motorola ook met de camera's op de One Hyper. Zowel de selfiecamera als de hoofdsensor achterop kunnen gebruik maken van 'Quad Pixel'-technologie en Night Vision om meer details en licht vast te leggen in donkere scenario's. Daarnaast is er ook nog een groothoeklens aanwezig, die een kijkhoek van 118 graden heeft. De camera-app van Motorola maakt gebruik van de CameraX-api van Google.

Het kloppend hart van de One Hyper is een Snapdragon 675 van Qualcomm. Deze octa-core chip wordt gelinkt aan 4 GB ram en 128 GB ingebouwde opslagruimte, die met een micro-sd kaartje van maximaal 1 TB uitgebreid kan worden.

Achterop het apparaat, wat 161,8 x 76,6 x 8,9 millimeter groot is, is ook nog een vingerafdruklezer te vinden. Een leuke toevoeging is een oplichtende ring rondom deze scanner, die oplicht bij bepaalde meldingen zodat je die ook kan zien als de telefoon 'dicht' op een tafel rust. Een 'ouderwetse' 3,5-millimeteraansluiting voor je koptelefoon is ook aanwezig.

Motorola brengt de One Hyper in januari 2020 op de markt voor 349 euro. Men kan kiezen uit twee kleuren: Diepzeeblauw en 'Fresh Orchid'.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*