Hardware Info 2020 Countdown 7 december: win een Cherry MX-BOARD 5.0 toetsenbord en MW 8 ERGO muis

21 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Cherry MX-BOARD 5.0 toetsenbord en MW 8 ERGO muis. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

7 december: win een Cherry MX-BOARD 5.0 toetsenbord en MW 8 ERGO muis

De CHERRY MX BOARD 5.0 is een mechanisch toetsenbord dat zich van de concurrentie onderscheidt met zijn uitgebreide ergonomie, zoals een extra grote polssteun en speciaal ontwikkelde voetjes voor de hoogste mate van comfort. De MX Silent Red-switches zijn gemaakt voor gamers en bieden een gepatenteerde demping voor een aanzienlijk lager geluid bij toetsaanslagen. Verder biedt het toetsenbord high-speed key recognition, full N-Key rollover en 100% betrouwbare anti-ghosting. Alle toetsen zijn uitgerust met een witte backlight die gedimd kan worden en verschillende lichteffecten ondersteunt. De MX Board 5.0 is tevens voorzien van een exclusieve belettering die ontworpen is in samenwerking met Typemates. 

Voor meer informatie over het toetsenbord klik hier.

De CHERRY MW 8 ERGO is een ergonomische muis voor rechtshandige gebruikers. De muis onderscheidt zichzelf vooral door zijn hoge comfort. Rubberen zijpanelen zorgen voor een betere grip en een grote duimsteun zorgt voor een ontspannen handpositie. De MW 8 ERGO heeft een hoogwaardige optische sensor van PixArt die op nagenoeg elk oppervlak werkt en de sensorresolutie is instelbaar van 600 tot 3200 dpi. De muis ondersteunt draadloze verbindingen via Bluetooth 4.0 en via 2,4GHz RF met de meegeleverde USB-dongle. De geïntegreerde 550mAh lithium-batterij garandeert een accuduur van ongeveer 70 dagen.

Voor meer informatie over de muis klik hier.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*