Hardware Info 2020 Countdown 8 december: win een G.Skill Trident Z Neo geheugenkit

20 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een G.Skill Trident Z Neo geheugenkit. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

8 december: win een G.Skill Trident Z Neo geheugenkit

De toegenomen aantallen CPU cores in werkstations en game pc's op basis van de AMD Ryzen 3000-serie processors betekenen dat er hogere eisen aan geheugenbandbreedte worden gesteld. De Trident Z Neo is de eerste serie high performance DDR4 geheugenmodules die geoptimaliseerd zijn om die hogere bandbreedte, vereist om elke CPU core zonder vertraging aan het werk te houden, te leveren. Dat leidt tot een enorme toename in de prestaties en ervaring, bij zowel gaming als serieuze toepassingen. Trident Z Neo modules zijn voorzien van een uniek design, met speciale tweekleurige heatspreader in gepoederd zilver en geborsteld zwart aluminium op een enkel oppervlak, en door hun heldere 8-zone RGB-verlichting integreren ze naadloos met zowel eigen software als van derden. Hierdoor kan je je PC naar eigen smaak voorzien van een brede keuze aan gesynchroniseerde verlichtingseffecten.

Voor meer informatie klik hier.

G.Skill Trident Z Neo 16GB DDR4-3600 CL16-19 kit

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
G.Skill Trident Z Neo 16GB DDR4-3600 CL16-19 kit

G.Skill Trident Z Neo 16GB DDR4-3600 CL16-19 kit

  • 16 GB
  • 2 x
  • DDR4
  • 3600 MHz
  • DIMM
  • CL16
  • 1.2 V
  • XMP ondersteuning

138,85 €

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*