Hardware Info 2020 Countdown 9 december: win een Kyocera M5526cdw printer

37 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Kyocera M5526cdw printer. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

9 december: win een Kyocera M5526cdw printer

De ECOSYS M5526cdw is een All-in-one laserprinter voor iedereen van consumenten tot en met middelgrote bedrijven. De printer drukt automatisch dubbelzijdig af én heeft wifi. Zo print, scan, kopieer en fax je tegelijk met de gehele afdeling of gezin via dezelfde printer. De M5526cdw is daarnaast via het bijna 11 cm touchscreen aan de voorkant van de printer te bedienen. Zo hoef je niet eerst de pc op te starten om een opdracht uit te voeren. Ook als je vaak op je laptop, smartphone of tablet werkt, biedt de Kyocera uitkomst doordat hij standaard kan printen vanaf u mobiele Apple of Google apparaat zonder extra app of installatie. U kunt zelfs als u de speciale Kyocera app installeert scannen naar u mobiele apparaat en de printer geheel draadloos bedienen en instellen via de app. Tevens krijg u de speciale KyoLife drie jaar uitvoering zodat u drie jaar lang garantie aan huis krijgt van onze Kyocera monteurs.

Voor meer informatie klik hier.

Kyocera Ecosys M5526cdw

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Kyocera Ecosys M5526cdw

Kyocera Ecosys M5526cdw

  • Scanner aanwezig (All-in-One)
  • LAN interface
  • WLAN interface
  • Laser
  • Kleurenprinter
  • Google Cloud Print
  • Apple AirPrint

386,95 €

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*