Hardware Info 2020 Countdown 10 december: win een Sitecom CN-389 USB-C Multiport Pro Dock

15 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Sitecom CN-389 USB-C Multiport Pro Dock. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

10 december: win een Sitecom CN-389 USB-C Multiport Pro Dock

Verbind al je apparaten met je USB-C notebook met de CN-389 USB-C Multiport Pro Dock door simpelweg de geïntegreerde USB-C kabel aan te sluiten op je notebook.

De USB-C Multiport Pro Dock heeft 9 poorten en 2 kaartsleuven. Hij heeft 3 USB 3.1 Type-A poorten die overdrachtssnelheden tot 5Gbps ondersteunen met 7.5W power. Je kunt je hoofdtelefoon (met microfoon) aansluiten op de 3.5mm audio jack en SD en Micro SD kaarten schrijven en lezen met de geïntegreerde kaartsleuven. Met de RJ45 poort kun je verbinding maken met een bekabeld Gigabit netwerk op
volledige bandbreedte en met de 100W USB-C Power Delivery poort kun je je notebook opladen via de dock. Dankzij de 2 HDMI-poorten (4K Ultra HD) en de VGA-poort (1080p Full HD) kun je tot 3 schermen aansluiten en genieten van video’s, afbeeldingen of presentaties in hoge resolutie op meerdere schermen in Single Stream Transport (SST) of Multi Stream Transport (MST) modus.

De USB-C Multiport Pro Dock kan op beide kanten neergezet worden, met de USB-C kabel aan de linker- of rechterkant, en is gemaakt van stevig aluminium. Hij is zo gemaakt dat wanneer je je notebook erop plaatst, hij je kijkhoek en werkcomfort verbetert.

De CN-389 USB-C Multiport Pro Dock is volledig Plug & Play, wat betekent dat er geen driver software geïnstalleerd hoeft te worden.

Voor meer informatie klik hier.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*