Cougar introduceert de Conquer 2, een full tower-Transformer van aluminium

15 reacties

De afgelopen tijd zijn er al een hoop opvallende behuizingen voorbij gekomen, zoals de Antec Torque, de eerste versie van de Cougar Conquer en de 'CyberNUC', een jasje voor Intels nuc's die zijn vorm leent van de nieuwe extreem futuristische auto van Tesla. Cougar komt nu met een update van de genoemde Conquer.

De Conquer 2 heeft een nog excentrieker ontwerp dan de eerste versie. Waar zijn voorganger nog twee zijpanelen had van een enkel stuk getemperd glas, heeft versie twee vier losse panelen van getemperd glas, waardoor het ontwerp nog meer hoeken heeft gekregen. Hij heeft een stalen frame, de panelen die niet uit glas zijn vervaardigd zijn van aluminium.

De full-tower biedt plek aan moederborden van het mini-itx-, micro-atx-, atx- en het ceb-formaat. Er zijn twee 3,5-inch drive bays aanwezig voor 3,5-inch harde schijven en standaard twee 2,5-inch plekken. De plekken voor de 3,5-inch schijven zijn te converteren tot 2,5-inch bays.

Aan de voorkant past een radiator van maximaal 240 mm, aan de bovenkant past ook een variant van 360 mm. De grafische kaart kan maximaal 400 mm in lengte zijn, een maximale hoogte voor een luchtkoeler voor de cpu is niet bekend. Aan de voorkant zit een usb type-c-aansluiting met onbekende snelheden, twee usb 3.0-poorten, een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting, een aan-knop en een knop waarmee je je rgb-verlichting kunt besturen.

We weten nog niets over prijzen en beschikbaarheid, wel is duidelijk dat hij met een gewicht van 18 kilogram en respectievelijk een breedte, hoogte en diepte van 368 mm x 631 mm x 744 mm niet in je rugzak past.

Bron: Cougar

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*