Volledig draadloze oordopjes van Blaupunkt: de BTW 10

11 reacties

De naam Blaupunkt zullen de meeste mensen kennen van de audiosystemen voor in de auto. Hoewel het originele bedrijf in 2016 failliet ging wordt het merk nog steeds gebruikt door onder andere Globaltronics uit Hamburg. Zij maken bijvoorbeeld koptelefoons en bluetoothspeakers onder de Blaupunkt-noemer en komen nu met een setje volledig draadloze oordopjes: de Blaupunkt BTW 10.

De BTW 10 bestaat uit twee vrij compact ogende oordopjes die afgewerkt zijn met de kenmerkende felblauwe kleur. De zwarte behuizing bevat een aanraakgevoelig gedeelte, waarmee een gebruiker zijn muziek kan besturen. Telefoongesprekken en gebruik maken van stemassistenten zoals Google Assistent en Siri behoren ook tot de mogelijkheden.

Zoals gebruikelijk in deze categorie worden de Blaupunkts met een bewaardoosje geleverd, die tevens fungeert als oplader. De oordopjes zelf hebben een levensduur van circa vier uur per acculading, en het opladen duurt ongeveer twee uur. De case heeft een interne accu van 500 mAh, terwijl de oordopjes zelf elk een 40 mAh batterij aan boord hebben. 

Globaltronics zet de Blaupunkt BTW 10 draadloze oordopjes met een adviesprijs van € 99,95 in de markt. Ze moeten per direct beschikbaar zijn.

Bron: Fair Audio

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*