HTC Vive start bèta van Viveport Streaming

0 reacties

HTC Vive heeft de bèta van Viveport Streaming uitgebracht. Hiermee kun je als eigenaar van Vive Focus Plus- of Wave platform-apparaten van vr-content op je stand-alone vr-toestellen genieten. Daarnaast heb je vanuit een native mobiele gebruikersomgeving toegang tot duizenden titels op Viveport.

Viveport Streaming is gratis voor Viveport Infinity-leden met een Vive Focus Plus en moet binnenkort ook andere stand-alone vr-apparaten met 6DoF-besturing (zes vrijheidsgraden) die op het Vive Wave-platform gebouwd zijn, ondersteunen. Zolang het vr-toestel en de voor vr geschikte pc zich op hetzelfde 5GHz wifi-netwerk bevinden, detecteert en koppelt de software ze automatisch met een enkele klik, zo stelt HTC.

Viveport Infinity kost €14,99/maand of minder met een jaarplan en voorziet in een bibliotheek met titels als Superhot vr en nieuwe releases zoals Five Nights at Freddy's vr: Help Wanted en Battlewake. Gebruikers die de Vive Focus Plus hebben gekocht, krijgen automatisch een gratis abonnement van zes maanden op Viveport Infinity en kunnen regelmatig genieten van speciale aanbiedingen. Je dient de Viveport-software te installeren op je pc en de Vive Focus Plus-firmware naar de meest recente versie op te waarderen om deze nieuwe feature te benutten. De service is momenteel alleen beschikbaar voor thuisgebruikers, maar zal naar verwachting in de nabije toekomst ook toegankelijk zijn voor de zakelijke markt.

Daarnaast hebben gebruikers van Oculus Quest-headsets nu ook onbeperkte toegang tot de Viveport Infinity-catalogus en kunnen ze games, applicaties en video's ontdekken die compatibel zijn met deze headset.

Bron: Viveport

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*