Hardware Info 2020 Countdown 12 december: win een Ubisoft Ghost Recon Breakpoint goodiepakket

20 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Ubisoft Ghost Recon Breakpoint goodiepakket. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

12 december: win een Ubisoft Ghost Recon Breakpoint goodiepakket

De Ubisoft Store is dé plek voor al jouw Ubisoft-producten. Bij de Ubisoft Store geniet je altijd van 20% korting bij het inwisselen van honderd Club Units op jouw aankoop. Daarnaast vind je bij de Ubisoft Store Exclusieve Collector’s Editions & Collectibles, profiteer je elke week van nieuwe aanbiedingen, heb je pre-order-voordelen én gratis verzending vanaf € 30,-. Wist je ook dat Ubisoft zijn eigen pc-platform heeft? Hier geniet je van dezelfde voordelen en acties als in de Ubisoft Webstore. Daarnaast kan je via de Uplay Launcher jouw Ubisoft-game preloaden, zodat je zeker weet dat jij als eerste speelt! Ben je nog niet bekend met de Uplay Launcher? Download hem dan meteen hier! Sla nu ook je slag op de Ubisoft Store tijdens de Winter Sale met hoge kortingen tot wel 80% op games als Ghost Recon Breakpoint, The Division 2, Assassin’s Creed Odyssey en nog veel meer! Met het inwisselen van 100 Club Units krijg je ook nog eens 20% extra korting op je aankoop!

Het Ghost Recon Breakpoint goodiepakket bevat:

  • Ghost Recon Breakpoint game (digitale code) voor PC
  • Ghost Recon Breakpoint trui en t-shirt
  • Ghost Recon Breakpoint pet
  • Ghost Recon Breakpoint poster
  • USB van 16GB in kogelvorm
  • Swiss knife telefoon oplader

Voor meer informatie klik hier.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*