Hardware Info 2020 Countdown 14 december: win een Lenovo Tab P10

13 reacties

De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Lenovo Tab P10. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

14 december: win een Lenovo Tab P10

De Lenovo Tab P10 is de een tablet die geschikt is voor het hele gezin. De Tab P10 heeft een oogstrelend design met dubbel glas, volledig metalen behuizing en smalle randen. Prachtig om te zien en heerlijk om vast te houden. De Lenovo Tab P10 is voorzien van een 10.1-inch Full-HD beeldscherm en in combinatie met Dolby Atmos geluid geproduceerd door de vier luidsprekers aan de voorzijde, is het hele gezin altijd verzekerd van meeslepende entertainment. Met de Tab P10 kan iedereen genieten van een geheel eigen en goed beveiligde tabletomgeving. Elke gebruiker heeft via de vingerafdruklezer toegang tot een eigen account, met persoonlijke instellingen, achtergrond en social media-accounts. Ook de jonge gezinsleden kunnen de tablet veilig gebruiken. Dankzij een eigen account voor elk gezinslid kunnen ouders hun kinderen veilig met de Tab P10 laten spelen. Je kunt opgeven tot welke content je kinderen wel of geen toegang hebben en tijdslimieten instellen voor gebruik. Daarnaast is de Tab P10 ook voorzien van verbeterde oogbescherming en gebruiksvriendelijk zoeken via spraak.

Zoek je een krachtige tablet die geschikt is voor het hele gezin? Dan is de Lenovo Tab P10 de tablet die een glimlach op het gezicht van het hele gezin gaat toveren.

  • Online besteld binnen 2 uur op te halen in 1 van onze 50 winkels
  • 7 dagen in de week thuisbezorgd
  • Gratis bezorging en 100 dagen bedenktijd

Voor meer informatie klik hier.

Lenovo Tab P10 64GB Black

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2020 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware Info 2020 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Lenovo Tab P10 64GB Black

Lenovo Tab P10 64GB Black

  • Android
  • 10.1 inch
  • 1920x1200
  • 64 GB
  • 4 GB
  • 440 gram

233,95 €

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*