Teufel brengt kleine Teufel Go-speaker met volume tot 84 dB op de markt

4 reacties

Teufel heeft een nieuwe draagbare speaker genaamd de Boomster Go onthuld. Dit minuscule apparaatje kan je muziek met maximaal 84 dB afspelen, maar hij is tegelijkertijd vast te houden met één hand.

Het apparaatje maakt gebruik van Bluetooth 5 of micro-usb bij het verbinden, er is ook een microfoon ingebouwd voor gebruik samen met het verbonden apparaat. De klasse-D-versterker heeft een vermogen van 10 watt, waarbij je maximaal 10 uur op 'normaal volume' met de accu van 2.600 mAh. Het IPX7-certificaat verzekert Teufel je van 'dompelwaterdichtheid', wat betekent dat hij bestand is tegen het 30 minuten lang op een meter diepte onder water houden.

Hij maakt gebruik van fullrange drivers en twee passieve basspeakers in een 'push-pull-configuratie'. Ze kunnen gebruikmaken van één kanaal, maar als je er twee aan elkaar koppelt is stereo geluid ook mogelijk. Aptx moet een beter geluid via Bluetooth verzekeren. Verder heeft hij een GoPro-compatibele schroefdraad van een vierde van een inch, waarmee je hem aan alles met bevestigingsmogelijkheden hiervoor vast kunt maken. Hij meet 10,2 bij 10,7 bij 4,6 centimeter en hij weegt 355 gram. De Boomster Go is per direct verkrijgbaar voor € 100.

Bron: Teufel

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*