Thermaltake S500 TG nu ook in witte Snow Edition

2 reacties

Thermaltake gaat zijn S500 TG-midtowerbehuizing ook in het wit aanbieden. De S500 TG is een tamelijk grote case die door Thermaltake op high-end systemen gericht wordt, al dan niet met een custom waterkoelingsopstelling. Zo kan men voorin de case bijvoorbeeld radiatoren tot 420 mm groot installeren.

Buiten de nieuwe frisse kleur van de S500 TG Snow Edition is het dezelfde case als de zwarte variant die eind augustus werd uitgebracht. Dat betekent een modulair ontwerp, waarbij verschillende elementen zoals de voedingskooi gemakkelijk uit de behuizing verwijderd moeten kunnen worden. Ook zijn de pci-e expansiesloten achterin draaibaar zodat je je videokaart verticaal kan monteren.

Meegeleverd worden twee ventilatoren: een 120mm-model achterin en een 140 mm grote fan voorin. Overigens ondersteunt de case aan de voor- en bovenzijdes tevens twee 200mm-exemplaren. De S500 TG Snow Edition meet 565 x 240 x 500 millimeter, en daardoor is er ook voldoende ruimte voor je hardware: cpu-koelers van 172 mm hoog, videokaarten van 400 mm lang en voedingen van 220 mm passen erin.

De i/o boven het frontpaneel bestaat uit vier usb type-a poorten (tweemaal usb 3.0, tweemaal 2.0), microfoon- en koptelefoonaansluitingen, een activiteitslampje voor je hdd en power- en resetknoppen. De case heeft een hdd-kooi waarin twee 3,5-inch of 2,5-inch opslagschijven geplaatst kunnen worden, en met extra hdd-brackets kunnen daart nog maximaal drie stations aan toegevoegd worden.

Thermaltake stelt dat het momenteel pre-orders voor de S500 TG Snow Edition accepteert; wanneer de case geleverd wordt is nog niet duidelijk. Opvallend genoeg kost de witte versie op de eigen TT Premium webshop iets minder dan de zwarte variant: $ 109,99 tegenover $ 129,99.

Bron: TechPowerup


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Thermaltake S500 Window Black

Thermaltake S500 Window Black

  • Tower
  • Zwart
  • Venster

107,39 €

1 winkel
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*