Samsung plaatst Unpacked-teaser: Galaxy S11 en Fold 2 komen op 11 februari?

8 reacties

Samsung heeft een teaser verspreid via zijn social media, waarop te zien is dat de fabrikant op 11 februari zijn Unpacked-evenement zal houden.

Het valt te verwachten dat de opvolger van de Galaxy S10 en de S10+ daar zullen worden geïntroduceerd. De teaser is, zoals gewoonlijk, weer erg cryptisch. Opvallend is in ieder geval dat Samsung heeft gekozen voor 11 februari. Dat zou kunnen impliceren dat de nieuwe serie S11 zal gaan heten en niet S20, zoals we laatst van de bekende lekker Ice Universe begrepen. De uitnodigingen zouden inmiddels ook zijn verstuurd naar de pers, San Fransisco is waarschijnlijk de locatie van onthulling.

De video spelt het woord Galaxy, waarbij de twee A's zijn weggelaten en zijn vervangen door iets wat onder een doek ligt. Het meest voor de hand liggende is dat het gaat om de 'camera-bobbel' die we onder andere al zagen bij de Pixel 4- en de iPhone 11-toestellen. De nieuwe S10 Lite en Note 10 Lite zullen voorlopig nog niet vervangen worden, die zijn net aangekondigd. Over een vernieuwde versie van de Fold zullen we waarschijnlijk ook het één en ander horen. Mogelijk zit hier een nieuw scherm in, dat minder gemakkelijk krassen oploopt.

Bronnen: Max Weinbach (Twitter), Samsung (Youtube)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*