Nieuwe Astrum-cases van SilentiumPC hebben sterrenontwerp

6 reacties

SilentiumPC heeft twee nieuwe pc-behuizingen aangekondigd. Het gaat om de Astrum AT6V-lijn, die met of zonder rgb-elementen op de markt gaan komen. De cases vallen op door hun mesh voorpaneel, versierd met een soort sterrenpatroon dat doet denken aan de 'Diamond Grill' op sommige Mercedes-auto's.

De Astrum-cases worden beide geleverd met liefst vier 120 mm grote casefans. De normale AT6V heeft zwarte ventilatoren, voor de Evo ARGB-uitvoering gaat het uiteraard om modellen met lampjes erin: de eigen Stella HP ARGB, om precies te zijn. Ook heeft het duurdere model rgb-verlichting rondom de rand van het glazen zijpaneel en is er een argb-fancontroller meegeleverd.

Verder zijn de behuizingen vrij standaard wat midtowers in 2020 betreft: de binnenruimte is hoofdzakelijk leeg, de voeding en hdd's (max 2 stuks) zijn verscholen onder een zogenaamde shroud en achter het moederbord kun je nog eens twee 2,5-inch schijven kwijt (voor max. 4 in totaal). Naast plekken voorin, achterin en aan de bovenzijde van de case kun je ook nog twee 120mm-fans plaatsen bovenop de voedingstunnel.

Luchtkoelers voor je cpu mogen maximaal 162 mm hoog zijn in de Astrums, grafische kaarten tot 360 mm passen erin en radiatoren van diezelfde afmeting kan je er ook in kwijt. De i/o boven het voorpaneel is modern te noemen, met tweemaal usb 3.2 in type-a en éénmaal type-c. Naast audiopoorten en de powerknop is er ook een rgb-bedieningsknop aanwezig. Op de versie zonder lampjes is dit een resetknop.

De standaard Astrum op links, de Evo ARGB-versie rechts.

De beide SilentiumPC-cases, de Astrum AT6V TG en Astum Evo AT6V ARGB, moeten per direct verkrijgbaar zijn. Ze krijgen adviesprijzen van respectievelijk 69 en 95 euro mee, evenals een garantieduur van twee jaar.

Bron: SilentiumPC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*