Game Developer Conference is uitgesteld tot in de zomer door Coronavirus

18 reacties

De organisatoren van het Game Developers Conference hebben besloten om de bijeenkomst uit te stellen, in verband met een aantal afzeggingen door het Covid-19-virus.

Dat betekent dat niet alleen het Mobile World Congress dat dit gehouden zou worden tussen 24 en 28 februari is stopgezet als gevolg van het virus. Die beurs zag een groot aantal afzeggingen, van onder andere Nvidia, Ericsson, LG, Amazon en Intel. Grote spelers die op het GDC zouden staan maar toch hebben afgezegd zijn onder andere Activision, Blizzard, Gearbox, Epic Games, Microsoft, Unity en Sony. Door dit grote aantal heeft het bestuur besloten om de beurs in San Fransisco pas 'later in de zomer' te houden. Helaas is een exacte datum nog niet bekendgemaakt.

De organisatie lijkt daarmee het tegenovergestelde sentiment te hebben van gisteren, toen het stoïcijns tegenover The Verge verklaarde dat het evenement gewoon door zou gaan, ondanks de afzeggingen van toen al een groot aantal partijen. Blijkbaar vinden veel bedrijven het gezondheidsrisico van Corona voor een dermate groot evenement te groot om toch te komen.

Bron: GDC

« Vorig bericht Volgend bericht »
0