TUF-gamingmonitor van Asus biedt 165 Hz met VA-paneel van 31,5-inch

16 reacties

Asus heeft een nieuwe TUF-monitor voor gamers uit de doeken gedaan. De TUF GAMING VG328H1B krijgt een va-paneel van 31,5-inch met een full hd-resolutie.

Verder bedraagt de reactietijd 1 milliseconde via de moving picture response time-meetmethode. en de verversingssnelheid ligt op 165 Hz. Het gebogen display heeft een curve van 1500R en gaat tot een piekhelderheid van 250 nits. Het va-paneel bereikt een contrast van 3000:1, helaas kan het slechts 16,7 miljoen kleuren weergeven en betreft het dus geen 10-bit-paneel. Het kleurbereik ligt met 120% van het srgb-spectrum en 90% van de dci-p3-kleurruimte in lijn met het gros van de monitoren dat we vandaag de dag tegenkomen.

Verder is er FreeSync-ondersteuning met een bereik tussen de 48 Hz en de 165 Hz, ondersteuning voor G-Sync Compatibel is er nog niet - het is niet duidelijk of dit nog zal worden toegevoegd. Er zijn twee speakers van 2 watt ingebouwd. Aansluiten kan met hdmi 2.0 en via een vga-poort. De standaard ondersteunt kantelen en draaien, maar verhogen en verlagen is niet mogelijk. Een vesa 100-aansluiting is wel ingebouwd voor gebruik met losse monitorarmen. Een adviesprijs en moment van beschikbaarheid hebben we nog niet, maar aangezien het TUF-merk op de wat lagere prijsklassen is bedoeld zal de prijs niet al te hoog liggen.

Bron: Asus

« Vorig bericht Volgend bericht »
0