Kingston doet nieuwe Canvas-SD-kaarten uit de doeken met dubbele capaciteit

8 reacties

Eind vorig jaar zagen we Kingston de capaciteit van zijn Canvas Select Plus-sd-kaarten verdubbelen tot 256 GB, en ditmaal heeft de geheugenmaker zijn aanbod uitgebreid met snellere varianten in de Canvas Go! Plus en React Plus-productlijnen. Er komen zowel versies met het sd-formaat en 

De React Plus-kaarten moeten het snelst zijn. De grootste versie van 256 GB kan lezen en schrijven met respectievelijk een flinke 300 megabyte per seconde en 260 MB/s, en voldoet aan klasse 10 uhs-II u3-snelheden. Het moeten ook de eerste kaartjes zijn die voldoen aan de A1-prestatieklasse voor applicaties, wat betekent dat ook programma's prima moeten draaien vanaf deze sd-kaarten doordat ze met 1.500 iops of meer kunnen lezen en met minimaal 500 iops kunnen schrijven.

De nieuwe modellen in de Canvas Go! Plus-serie gaan tot 170 MB/s in leestaken en tot 90 MB/s in schrijftaken. Deze serie gaat tot 512 GB voor zowel de sd- als de micro-sd-variant en ze ondersteunen de A2-appklasse. Dat betekent dat de iops-prestaties tot 4.000 iops bij lezen en tot 2.000 iops voor schrijftaken. Kingston benadrukt graag dat de Select Plus-kaarten die het vorig jaar heeft aangekondigd ook beschikbaar moeten zijn. Deze versies gaan tot 100 MB/s en 85 MB/s voor sequentieel lezen en schrijven en ondersteunen ook de A1-klasse.

Bron: Kingston (via BusinessWire)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*