Amazon.nl is live, aanbod te vinden in Hardware Info Productvergelijker

76 reacties

Amazon maakte afgelopen jaar bekend dat het van plan is om de Nederlandse te betreden, zonder zijwegen via andere landen. Nu zijn de eerste producten van de e-tailer opgedoken in onze prijsvergelijker, wat betekent dat Amazons bezigheden in Nederland zijn begonnen.

We vinden op het moment van schrijven 33.709 gecategoriseerde producten voor Amazon.nl, het Nederlandse adres van de winkel. Daarnaast kunnen we via Hardware Info 207.467 ongecategoriseerde producten zien, waarvan mogelijk - afhankelijk van de productcategorie - nog een deel zal worden toegevoegd. Aan de NRC heeft de alleswinkel verklaard dat het maar liefst 100 miljoen producten in totaal via de webshop zal verkopen. Het is de verwachting dat Amazon hevige concurrentie zal brengen naar de Nederlandse markt - de NRC noemt het al toepasselijk 'retaildarwinisme'.

Amazon gaat van start met enkele mooie techaanbiedingen, waarvan de door Hardware Info bekroonde Sony WH-1000XM3 noise cancelling koptelefoon de mooiste is: nooit eerder zagen we deze voor € 199 beschikaar.

Sony WH-1000XM3 voor € 199 (vergelijk)
Nintendo Switch voor € 249 (vergelijk)
Samsung Galaxy Buds voor € 89 (vergelijk)
Western Digital Elements Portable 2TB voor € 49 (vergelijk)

Kijk hier voor meer Amazon.nl openingsaanbiedingen.

Bron: Hardware Info Productvergelijker


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Excellent Sony WH-1000XM3 Black

Sony WH-1000XM3 Black

  • Over-ear
  • Draadloos
  • Ruisonderdrukkende koptelefoon
  • Microfoon geïntegreerd

217,87 €

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*