Bloomberg: 'iPhone 12 ligt nog steeds op schema voor lancering in herfst'

7 reacties

Nog geen week geleden hoorden we andere geluiden, maar volgens Bloomberg zou de iPhone 12 gewoon op schema liggen. Het toestel zou nog steeds in september gelanceerd kunnen worden, omdat de productie pas voor na de zomer gepland stond. Toekomstige producten zouden echter wel vertraagd kunnen zijn.

De berichten die voorbijkomen zijn nogal verschillend. Volgens persbureau Reuters zou de opstart van massaproductie vertraagd zijn en het Japanse Nikkei had het over maanden uitstel. Beide hielden echter een slag om de arm, waardoor een tijdige lancering nog steeds mogelijk lijkt. Onder andere DigiTimes kwam al met een bericht van toeleveranciers die claimden dat er geen vertraging is.

Dat wordt nu onderschreven door Mark Gurman van Bloomberg, die bekendstaat om zijn bronnen binnen Apple. De productie in China, en in het speciaal Foxconn, zou langzaamaan weer opstarten. Omdat de massaproductie van nieuwe iPhones pas gepland stond voor rond de zomer, zou er geen vertraging zijn.

Voor producten die verder in de toekomst liggen zou het echter anders kunnen zijn, omdat die nog in een andere ontwikkelfase zitten. Daardoor kan het hele proces flinke vertraging opgelopen hebben, bijvoorbeeld vanwege reisrestricties en omdat onderdelen vertraagd zijn.


Dit zou de lineup voor 2020 zijn.

Bron: Bloomberg

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*