ASUS VG27VH1B: 27" 165Hz TUF gamingmonitor met AMD FreeSync Premium

10 reacties

In zijn TUF gaminglijn brengt ASUS zijn VG27VH1B uit, een 27-inch gamingmonitor met een verversingsfrequentie van 165 Hz en een AMD FreeSync Premium certificaat. Het 1500R gebogen VA-paneel heeft een full hd-resolutie (1920 x 1080 pixels), 250 nits helderheid en een contrastratio van 3000:1. De (mprt) responstijd zou 1 ms bedragen, aldus de fabrikant.

Het beeldscherm kan 125 procent van het sRGB kleurenspectrum weergeven, naast 90 procent van het DCI-P3 kleurenspectrum. De monitor bevat een scaler die VESA's Adaptive Sync variable refresh rate (vrr) ondersteunt. Daarnaast voldoet het ook aan de specificaties van AMD FreeSync Premium, met daarbij de ondersteuning voor low framerate compensation (lfc). De monitor zou verversingssnelheden van 50 Hz tot 165 Hz ondersteunen.

Verder ondersteunt de VG27VH1B ELMB (extreme low motion blur)-technologie, waardoor volgens de fabrikant snelle actiescènes scherper lijken. De techniek kan daarbij samenwerken met Adaptive Sync en FreeSync. De monitor bevat ook verbeteringstechnieken zoals zoals Shadow Boost, GamePlus-modi (Crosshair, Timer, FPS Counter, Display Alignment) en GameVisual genre-aangepaste modi.

De TUF gamingmonitor heeft een vga-aansluiting en twee hdmi 2.0-poorten. Ingebouwd zijn twee 2W luidsprekers en een line-in en hoofdtelefoonuitgang. De standaard kan kantelen en draaien, maar niet in hoogte versteld worden. Een prijs is nog niet bekend.

Bron: ASUS

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*