Amazon introduceert Blink Mini – een compacte indoor beveiligingscamera

11 reacties

Amazon introduceert Blink Mini – een compacte indoor beveiligingscamera met 1080p-resolutie, bewegingsdetectie en twee-weg audio. Via de Blink Monitor-app kunnen gebruikers livebeelden vanuit huis zien, maar ook met ze praten. Met een Blink-abonnement voor cloudopslag kunnen gebruikers hun videobeelden opslaan.

De verbinding wordt gelegd via wifi. Wanneer de Blink Mini eenmaal verbonden is, kan hij overal in huis in een stopcontact worden gestoken en begint hij zijn werk te doen. Tijdens de donkere uren van de dag wordt infrarood-nachtzicht ingeschakeld.

Amazon biedt binnenkort de optie om beelden lokaal op te slaan via de Blink Sync Module 2. Door een usb-stick in de module te plaatsen kunnen videobeelden van maximaal tien Blink-camera's worden opgeslagen. Via de Blink Home Monitor-app kunnen gebruikers op elk gewenst moment de lokaal opgeslagen beelden van Blink Mini-camera’s bekijken, delen en downloaden.

Blink Mini is vanaf mei 2020 beschikbaar voor 39,99 euro. Bij aankoop van een Blink Mini ontvangen gebruikers een gratis proefperiode van het Blink-abonnement voor cloudopslag. Daarna kunnen gebruikers zich abonneren op het Blink Basic-abonnement voor 3 euro per maand of 30 euro per jaar. Upgraden naar het Blink Plus-abonnement is mogelijk voor 10 euro per maand of 100 euro per jaar. De Blink Sync Module 2 zal verkocht worden met een adviesprijs van 39,99 euro.

Bron: Amazon

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*