Dynabook kondigt duurzame en robuuste Tecra A30-G laptop aan

7 reacties

Dynabook meldt met de Tecra A30-G een lichtgewicht, duurzame en robuuste zakelijke laptop met 10e generatie Intel processoren op de markt te brengen. Deze A30-G is volgens de maker ontwikkeld voor bedrijven in het middensegment, de enterprise, het onderwijs en de publieke sector.

De nieuwe Tecra weegt slechts 1,2kg, maar is volgens Dynabook toch vervat in een robuust chassis. Het heldere, niet-reflecterende 13.3"-scherm moet zorgen voor goede leesbaarheid, ook onder de uitdagende lichtomstandigheden, met de mogelijkheid van energiezuinige full hd voor nog meer schermhelderheid. De fabrikant claimt daarnaast 15 uur aan batterijduur en nauwkeurige bediening via het Precision Touch Pad.

Het in eigen huis ontwikkelde BIOS moet maximale beveiliging kunnen bieden. Zo maakt de Trusted Platform Module (TPM) het mogelijk om poorten te configureren tot het vereiste niveau van toegankelijkheid voor de onderneming en kunnen het BIOS en de ssd worden beveiligd met een biometrische single sign-on authenticatie. Tegelijkertijd moeten een optionele smartcard en twee-factor authenticatie, met IR-gebaseerde Windows Hello en een ingebouwde vingerafdrukscanner, de laptop beschermen tegen datalekken.

Qua connectiviteit voorziet de nieuwe Tecra onder meer in een usb type-c-poort en een optioneel usb-c dock, een hdmi poort en een optionele usb-c-dongle voor vga. Verder vinden we een gigabit lan-poort en Intel wifi 6 AX200 terug. De A30-G moet verder voorzien in een breed aanbod aan ssd-types tot en met een 512GB pcie uitvoering.  

De Tecra A30-G zal naar verwachting aan het einde van de lente van 2020 beschikbaar zijn.

Bron: Dynabook

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*