Renders en CAD-tekeningen tonen iPhone 12 Pro Max met smallere schermranden, kleinere notch

33 reacties

Op het internet zijn beelden opgedoken van de vermeende iPhone 12 Pro Max. Het gaat om renders en een video die gebaseerd zijn op gelekte cad-tekeningen van het toestel. Er is een nieuwe camera-setup te zien en een scherm met smallere randen. Ook is de kleinere notch in een gedetailleerde tekening te zien.

De bekende Max Weinbach kreeg naar verluidt de cad-tekeningen in handen, waarna EverythingApplePro er beelden en renders van maakte. Volgens de bron kloppen de tekeningen voor zo'n 70%. Zo zouden bijvoorbeeld het scherm, de behuizing en de notch kloppen, maar de camera-setup nog niet helemaal. Op basis van geruchten zijn de laatste details aangevuld.

In de beelden is een duidelijk ander ontwerp te zien dat overeenkomt met eerdere geruchten dat hij op de iPad Pro zou lijken. De zijkanten van het toestel zijn vlak en niet meer afgerond. Voorop zit bij de iPhone 12 Pro Max een 6,7"-scherm met smallere randen en een kleinere notch. Een afbeelding laat zien dat de oorspeaker nu in de bovenrand zit, waardoor de notch alleen nog sensoren bevat. Hierdoor is hij geslonken.

Achterop is het vierkante camera-eiland te zien met de toegevoegde lidar-sensor en de gewijzigde opstelling. Uiteindelijk zou om alle vier de sensoren een ring komen, zodat het er symmetrisch uitziet. Het glas achterop zijn vrijwel gelijk lopen met de rand van de behuizing. Opvallend is ook dat onder de standby-knop een extra aansluiting lijkt te zitten. Dit zou een accessoire-poort kunnen zijn, al heeft het ook iets weg van de camera-knop op de Smart Battery Case. Meer informatie hierover ontbreekt.

Later zegt de bron nog een aparte video te maken met de features van de nieuwe iPhones. Zo spreekt hij over een 120 Hz-scherm met ProMotion-techniek, waardoor de verversingssnelheid adaptief is. Wie hoopt op een usb-c-aansluiting wordt waarschijnlijk teleurgesteld. Vrijwel alle bronnen zeggen nu dat het gewoon een Lightning-aansluiting zal zijn.

Bronnen: EverythingApplePro, Max Weinbach, Jon Prosser

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*