Vermeende Motorola 'One Fusion'-smartphone gespot in FCC-database

1 reactie

Een nieuwe Motorola-smartphone is opgedoken in een document van de Amerikaanse Federal Communications Commission. Het toestel, dat typenummer XT2073-2 draagt, zou volgens geruchten de Motorola One Fusion heten en daarmee de nieuwste toevoeging kunnen zijn aan de One-lijn. 

De naam 'One Fusion' is al eerder voorbij gekomen: de inmiddels bekende blogger Evan Blass stelt dat het toestel intern de (schuil-) naam Titan draagt. Daarnaast zou er ook een One Fusion Plus zijn, onder codenaam Liberty. 
Veel details zijn er niet te ontlenen aan het fcc-document, maar er is wel uit op te maken dat het toestel een accu van 4.000 mAh bevat, die met maximaal 10 W (5 V, 2 A) opgeladen kan worden.  

Ook is te zien dat het een 4g-telefoon zal zijn, en de productcode voor één van de genoemde koptelefoons is gelinkt aan een bedraad setje oordopjes met 3,5-millimeter audiojack. Vermoedelijk zal de One Fusion dus ook een hoofdtelefoonaansluiting hebben.

Andere geruchten richten zich vooral op de vermeende One Fusion Plus. Dat toestel zou een Snapdragon 675 aan boord krijgen, gecombineerd met 4 of 6 GB aan werkgeheugen en 64/128 GB aan opslagruimte. Houd er echter rekening mee dat dit allesbehalve zeker is.

Bron: MySmartPrice

« Vorig bericht Volgend bericht »
0