B&O en LG vormen team met speciale editie van 8K-OLED-televisie van 88-inch

28 reacties

Bang & Olufson en LG hebben aangekondigd dat ze een speciale editie van LG's nieuwe oled-topmodel hebben gemaakt die in de Beovision Harmony-serie terechtkomt.

In feite is deze televisie vergelijkbaar met de ZX-televisie van 88-inch die LG in januari op de CES liet zien. Het is de volgende iteratie op de Z9 van 88-inch, de het eerste 8K-model met oled-technologie dat op de markt kwam. De versie die het B&O-logo draagt heeft ditzelfde 8K-paneel, maar heeft een ander uiterlijk. Hij combineert de warme messing-tint met gerookt eikenhout, of een donkerdere bronskleur met walnotenhout, vermoedelijk in fineervorm.

Natuurlijk heeft de audiofabrikant zijn best gedaan op de geïntegreerde soundbar, die speakers heeft met 3 kanalen. Hij bestaat uit twee houten delen die openslaan als twee vleugeldeuren als je de tv aanzet. Je kunt ook zelf bedrade of draadloze speakers toevoegen, om zo een 7.1-surroundsysteem op te stellen. Draadloze luidsprekers kunnen gebruikmaken van de wisa-standaard, het draadloze alternatief voor luidsprekerkabels. De televisie zelf maakt net als de ZX gebruik van de Alpha9 Gen 3-beeldprocessor en ondersteunt naast hdr10 en hlg ook Dolby Vision. Aansluiten kan via de vier hdmi 2.1-poorten. Hij is ook aan de muur te hangen.

De fabrikant schrijft dat dit model van 88-inch vanaf eind juni beschikbaar zal zijn, de hele set krijgt een adviesprijs van een flinke 46.500 euro.

Bron: Bang & Olufsen

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*