Lenovo Smart Tab wordt met dock Google Home Hub-concurrent

7 reacties

Lenovo heeft naast twee laptops met tabletmodus in de IdeaPad- en Yoga-productlijnen een nieuwe tablet aangekondigd, die naast een reguliere tablet ook dienst moet kunnen doen als een soort 'slim scherm', zoals Google's Home Hub en Lenovo's eigen Smart Display.

De Smart Tab M10 FHD Plus heeft een ips-display van 10,3-inch met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Het kan een helderheid van 330 nits aan en hierbij 70,3% van de ntsc-kleurruimte verzadigen. De gebruikte processor is de Helio P22T Tab van MediaTek, met vier Cortex-A53-cores op 2,3 GHz en nog eens vier A53-kernen op 1,8 GHz. Er komen drie varianten met verschillende geheugensmaken. De meest goedkope variant zal 2 GB ram en 32 GB opslag hebben, een tweede versie krijgt 4 GB ram en 64 GB opslag en de laatste krijgt ook 4 GB ram en 128 GB opslag. Met een micro-sd-kaartje is dit uit te breiden tot 256 GB.

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus

De accu heeft een capaciteit van 5.000 mAh, die goed moet zijn voor zo'n 9 uur internetten en tot 8,5 uur lang video's afspelen. Verder zit er een frontcamera van 5 megapixel in, de camera aan de achter kant heeft een resolutie van 8 megapixel.

Met een meegeleverde accessoire die de fabrikant de 'Smart Dock' noemt kun je hem ook inzetten als een soort slim scherm. Zo kun je hem ook bijvoorbeeld in de keuken inzetten of gebruiken om je domotica-apparaten te bedienen, met behulp van de slimme assistent met de ondersteuning voor Amazons Alexa-spraakassistent. De twee ingebouwde speakers van de dock hebben een vermogen van 3 watt.

Lenovo tablet Smart Dock

Bron: Lenovo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*