Jonsbo komt met roze CPU-koeler met twee fans en zes heatpipes

38 reacties

Jonsbo heeft een nieuwe processorkoeler geïntroduceerd genaamd de CR-1100 Pink. Dit model heeft een wit uiterlijk met pastelroze accenten en heeft dezelfde specificaties als de grijzige CR-1100 Gray.

Hij heeft zes heatpipes die aan weerszijden door het towermodel heen lopen en direct contact maken met de processor. Hij heeft verder een hoogte van 165 mm, een breedte van 141 mm en een diepte van 112 mm. Hij loopt vanaf de voorkant taps af, wat waarschijnlijk betekent dat hij een ventilator van 120 mm heeft, en niet één van 140 mm. Hetzelfde geldt voor de ventilator aan de achterkant.

De twee pwm-ventilatoren moeten beginnen te draaien bij 600 rpm, en een maximale draaisnelheid van 1500 rpm hebben. Ze zijn ook rijkelijk voorzien van adresseerbare rgb-verlichting. Hij weegt in totaal precies een kilogram, erg licht is hij dus niet. Je kunt hem plaatsen op Intels LGA 115x-sockets, hij past ook op AMD's AM-processorvoeten, waaronder op AM4. We hebben geen officiële prijzen, op AliExpress blijkt hij te koop te zijn voor 56,40 dollar.

Bron: Jonsbo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*