[Pro] Philips introduceert 242B1V monitor met schakelbare privacy-modus

2 reacties

Philips brengt met de 242B1V LCD een nieuwe 24-inch (23,8" / 60,5 cm diagonaal) monitor op de markt. Dit nieuwe model heeft volgens de fabrikant als bijzonder kenmerk dat hij kwetsbare data en inhoud moet beschermen tegen buitenstaanders. Het scherm voorziet in een full hd-resolutie (1920 x 1080) en SmartImage om een goede visualisatie van beelden en video's te kunnen leveren.

De schakelbare privacy-modus moet visueel hacken voorkomen en het beeld verbergen voor mensen in open kantoren en op flexibele werkplekken. De vernieuwing is volgens de maker specifiek bedoeld voor bedrijven en professionals die te maken hebben met gevoelige gegevens. Door het drukken op een knop, wordt het scherm donker en amper zichtbaar vanaf beide zijkanten, terwijl het beeld in het midden duidelijk zichtbaar moet blijven. Hiermee moet alleen de gebruiker die zich direct voor het scherm bevindt, de inhoud op het scherm kunnen lezen.

De monitor is vervaardigd met de ips-technologie en moet garant staan voor brede kijkhoeken van 178°/178°. De Easy Read-modus moet daarnaast een papierachtige leeservaring bieden, terwijl de SmartErgoBase voorziet in een in hoogte verstelbare, draai- en kantelende standaard. De LowBlue Mode-instelling moet schadelijk blauw korte golf licht verminderen, terwijl de FlickerFree-technologie het aantal flikkeringen moet minimaliseren.

De Philips 242B1V-monitor is verkrijgbaar vanaf midden-juni en heeft een adviesprijs van € 449,-.

Bron: Philips

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*