Motorola One Fusion+: middenklasse smartphone met pop-up camera

32 reacties

In juli brengt Motorola een nieuwe smartphone op de markt in zijn One-lijn. De middenklasse-smartphone zal door het leven gaan als de One Fusion+ en zal rond de 300 euro kosten. Een interessante feature is de 16 megapixel pop-up camera die uit het toestel schuift wanneer er een selfie gemaakt wordt. De behuizing is waterafstotend.

Daarnaast heeft de One Fusion+ een relatief grote accu met een capaciteit van 5.000 mAh. Verder is het toestel in het bezit van een Qualcomm Snapdragon 730, waardoor 5G-functionaliteit ontbreekt. Er is voorzien in 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen, uit te breiden middels microsd-kaart. Ook heeft het toestel een 3,5mm audiojack. Nfc ontbreekt.

Het beeldscherm heeft een diagonaal van 6,5-inch en een resolutie van 2.310x1.080 pixels. De vingerafdruksensor is op de achterkant aangebracht. Daar bevinden zich ook vier camera's: een hoofdcamera met 64 megapixels, een breedhoeklens met 8 megapixels, een macrocamera met 5 megapixels en een dieptesensor met 2 megapixels. De Motorola One Fusion+ draait op Android 10.

Zie ook:
Vermeende Motorola 'One Fusion'-smartphone gespot in FCC-database

Bron: Motorola

« Vorig bericht Volgend bericht »
0