Vodafone biedt klanten vanaf nu e-sim aan

6 reacties

Klanten van Vodafone met een ondersteunende smartphone voor e-sim, kunnen van de provider dat vanaf nu gebruiken. Dankzij e-sim is het niet meer nodig een fysiek kaartje in de telefoon te stoppen en is het makkelijker de e-sim over te zetten naar een ander toestel. Volgens Vodafone blijft de fysieke simkaart beschikbaar.

“Steeds meer telefoons ondersteunen de e-simfunctionaliteit en steeds meer mensen maken gebruik van e-sim. Op basis daarvan hebben we besloten om de e-sim te introduceren”, aldus Vodafone-topman Marcel de Groot. “Zo bespaart de e-sim onder andere ruimte in een smartphone, dragen we ermee bij aan een schoner milieu doordat er geen plastic meer voor de simkaart nodig is en is het veiliger omdat de sim van buiten niet toegankelijk is.”

De e-sim is alleen te gebruiken door klanten met een abonnement. Met een e-sim kunnen gebruikers twee 'simkaarten' tegelijk gebruiken zonder de noodzaak voor een fysiek slot. Met de introductie van e-sim kunnen iPhone-gebruikers nu ook twee abonnementen op één toestel gebruiken. Veel klanten gebruiken e-sim, of als dat niet wordt ondersteund een extra simkaart, om zakelijk en privé telefoongebruik te combineren op één toestel. Naast Vodafone bieden ook T-Mobile en Simyo ondersteuning voor e-sim.

Bron: VodafoneZiggo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*