'Optie in iOS 14-bèta verklapt komst iPhone 12 met 120 Hz'

2 reacties

De eerste bèta van iOS 14 heeft wellicht verklapt dat er een iPhone 12 komt met 120Hz-scherm. Bij de instellingen op de iPhone is een optie verschenen om de verversing te beperken tot 60 Hz. Volgens diverse bronnen komt in ieder geval één van de iPhone 12-modellen met een 120Hz-scherm.

Uit berichten op Twitter blijkt dat meerdere mensen met een iPhone 11 Pro Max de optie zien verschijnen, al is hij niet bij iedereen zichtbaar. De instelling heet "Limit Frame Rate" en zet de maximale verversingssnelheid op 60 frames per seconde.

Op de iPad Pro is al een 120Hz-scherm beschikbaar, waardoor dit misschien alleen voor de tablets bedoeld was. Tegelijk zouden de iOS-builds van diverse modellen verschillend moeten zijn. Hierdoor lijkt het onbedoeld een bevestiging te zijn van 120Hz-schermen op een of meerdere iPhones.

Meerdere bronnen claimen dat er een iPhone 12 komt met 120Hz-scherm. Deze functie zou beperkt zijn tot de iPhone 12 Pro en Pro Max en dus niet naar goedkopere toestellen komen. Uit recente geruchten blijkt dat 120 Hz zelfs alleen naar de iPhone 12 Pro Max zou komen. Later dit jaar weten we vermoedelijk meer.

Bron: Ben Geskin (Twitter)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*