Jonsbo onthult compacte V8-behuizing: ITX, SFX en een fan van 200 mm

23 reacties

Jonsbo heeft een behuizing onthuld genaamd de V8. Dit langwerpige model biedt plaats aan een mini-itx- of mini-dtx-moederbord en is relatief luxueus uitgevoerd.

Hij is met een lengte van 39 centimeter, een hoogte van 26 centimeter en een breedte van 25 centimeter een stuk langer dan dat hij hoog is. Het volume bedraagt ongeveer 25,4 liter, maar desondanks zijn relatief kleine inhoud past er een hoop hardware in. Er is plaats voor een sfx- of sfx-l-voeding, maar ondanks het gebrek aan ondersteuning voor een atx-model zal dit de laatste beperking zijn die je tegen gaat komen voor een itx-behuizing, nu er zelfs voedingen van 700 watt en meer op de markt zijn die in deze behuizing passen.

Verder is hij gemaakt voor grafische kaarten met een maximale lengte van een flinke 330 millimeter, hoewel je beperkt zult zijn tot een model met een dikte van twee uitbreidingssloten. De cpu-koeler kan een maximale hoogte van 195 millimeter hebben, doordat de voeding middels een verlengkabeltje aan de voorkant van de behuizing kan worden geplaatst. Aan de voorkant zit bovendien een grote voorgeïnstalleerde fan van 200 millimeter, aan de achterkant past een fan van 120 mm of 140 mm en aan de bovenkant passen er twee van 120 mm.

Wat opslag betreft is er ruimte voor twee schijven van 3,5-inch en een enkel 2,5-inch-model. Aan de voorkant zitten twee usb 3.0-aansluitingen, waarvan één in type-c-vorm en een audiojack. De buitenkant is gemaakt van een aluminiummagnesiumlegering, het frame is van staal. Wanneer hij beschikbaar zal zijn en voor welke prijs is nog niet duidelijk.

Bron: Jonsbo

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*