Poco M2 Pro in de maak: Redmi Note 9 Pro-kloon in Pocophone-vorm?

1 reactie

Het Indiase kanaal van Xiaomi's Pocophone-submerk heeft op Twitter een teaser geplaatst voor een nieuwe Pocophone-smartphone, genaamd de Poco M2 Pro.

Het apparaat moet komende dinsdag halverwege de dag aangekondigd worden, hoewel het vermoedelijk gaat om de Indiase tijd. Het korte filmpje laat een toestel zien dat erg veel lijkt op de Redmi Note 9 Pro, die eind april is aangekondigd voor Europa. Aan de achterkant zit namelijk een camerasetup met vier sensoren die in een vierkante opstelling geplaatst zijn, net als bij de Note 9 Pro. Ook de contouren doen het meeste denken aan de Note 9 Pro.

Poco is een submerk van Xiaomi en richt zijn telefoons op mensen die zoveel mogelijk waar voor hun geld willen - nog meer dan het geval is voor Xiaomi. De kans is dus groot dat het inderdaad gaat om een aangepaste versie van de Note 9 Pro. Poco is voor Xiaomi wat Honor is voor Huawei, en OnePlus voor Oppo. De enige twee andere telefoons die het nu heeft zijn de nieuwe Poco X2, de allereerste Poco F1 en de Poco F2 Pro. Een uitbreiding op de huidige telefoons zou dus niet gek zijn.

Poco M2 Pro

Bronnen: PocoForIndia (Twitter), Flipkart

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*