Lenovo's 2020 roadmap gelekt, toont Thinkpad Nano X1 laptop onder 1 kg

4 reacties

Twitter-gebruiker WalkingCat komt regelmatig met lekken van Microsoft-producten, maar is er deze keer in geslaagd om een 2020 roadmap van Lenovo te bemachtigen. Uiteraard neem je informatie best nog even met een korrel zout, maar enkele van deze producten zijn reeds aangekondigd en heeft de lekker geen ongunstige reputatie.

Een opmerkelijke aanwezige op de roadmap voor dit jaar is de Lenovo ThinkPad X1 Nano, die wordt vergezeld door een aparte slide. Wellicht het opvallendste kenmerk is het gewicht van minder dan 1 kilogram, hoewel er geen specifiek getal werd gegeven. Het toestel is gemaakt uit koolstofvezel, maar verschilt toch van de Thinkpad X1 Carbon. De X1 Nano heeft namelijk een 13-inch display met beeldverhouding van 16 op 10, terwijl de bestaande X1 Carbon een schermdiagonaal van 14 inch heeft met 16:9 ratio.

Lenovo Thinkpad X1 Nano presentatieslide

In de slide is ook te zien dat het toestel zowel ondersteuning zou bieden voor 4G en 5G, gebruik zal maken van Intel's nieuwste Tiger Lake cpu's en ondersteuning biedt voor zowel Dolby Atmos als Dolby Vision.

Naast de nieuwe ThinkPad X1 Nano is er ook nog een X1 Tablet te zien in de roadmap. De vorige versie verscheen in 2018, een refresh of nieuw model is dus zeker niet onwaarschijnlijk.

Bronnen: NeoWin, WalkingCat (@h0x0d)

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*