Schermmodule van kleinste iPhone 12 mogelijk gelekt

32 reacties

Dat Apple intussen druk bezig is met de iPhone 12 familie is een publiek geheim, en al een hele tijd duiken er geruchten op over de nieuwe smartphonefamilie. Zo zou de fabrikant uit Cupertino dit jaar vier modellen lanceren: twee goedkopere modellen van 5,4 inch en 6,1 inch, en ook twee Pro-modellen met groottes van 6,1 inch en het Max-model met schermdiagonaal van 6,7 inch. Dit jaar zouden alle schermen uitgerust worden met een oled-paneel, dus niet enkel de duurdere Pro-modellen.

Onlangs werd het vermoedelijke scherm van de 5,4 inch iPhone 12 gelekt, het goedkoopste model. Daarin is duidelijk te zien dat het paneel lijkt op dat van andere iPhones, en wellicht ook opvallend is dat de notch bovenaan op het eerste gezicht weinig veranderd of verkleind lijkt. Het lek zou afkomstig zijn uit een van de fabrieken in China, en de lekker heeft volgens PhoneArena een gunstige reputatie. De bron weet bovendien ook te vermelden dat het scherm perfect bediend zou kunnen worden met slechts een hand.

Er wordt verwacht dat Apple in september een digitaal event gaat houden waar het zijn iPhone 12 familie officieel voorstelt. Wel bestaat de kans dat de lancering iets later gebeurt door de wereldwijde coronacrisis.

Het gelekte paneel van de kleinste iPhone 12

Het gelekte paneel van de kleinste iPhone 12

Bron: PhoneArena

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*